Η εταιρία P.F.M. Solutions με έδρα στο Περιστέρι δραστηριοποιείται στο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων από το 1980 μέχρι σήμερα και ασχολείται με τον εξοπλισμό κρεοπωλείων, αλλαντοποιιών, μονάδων επεξεργασίας κρέατος, σφαγείων, καθώς και με πάσης φύσεως ανοξείδωτες κατασκευές.

Σήμερα η P.F.M. προμηθεύει, σχεδιάζει και υλοποιεί μιας σειρά από ειδικά μηχανήματα που βρίσκουν εφαρμογή σε μονάδες επεξεργασίας κρέατος, σφαγεία, κρεοπωλεία καθώς και τυροκομικές μονάδες.

Οι μηχανές "pfm" έχουν βρει ανταπόκριση από το πελατολόγιο μας με πολύ θετικές κριτικές. Τα μηχανήματα της PFM διατίθενται σε πολύ ανταγωνιστικέ τιμές σε σύγκριση με αντίστοιχες μηχανές του εξωτερικού καθώς ανταποκρίνονται πλήρως με τις ασφαλιστικές διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Flattener 400/600 PFM

FLAKER PFM

Βαρέλα μάλαξης κρεάτων PFM

Παναριστικές Μηχανές PFM

Αυτόματες Σουβλακομηχανές Αέρος

Συσκευαστική μηχανή Thermoforming PFM

Μηχανή τρυφεροποίηση κρέατος PFM

Στην “pfm solutions” παρέχουμε πλήρη και συνεχή παρακαταθήκη ανταλλακτικών για όλα τα μηχανήματα επεξεργασίας τροφίμων, με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Σε περιπτώσεις ειδικής παραγγελίας ανταλλακτικών από το εξωτερικό, οι αποστολές γίνονται άμεσα, χάρη στην άψογη συνεργασία που έχει αναπτύξει η εταιρία μας με τους αντίστοιχους οίκους.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από ανταλλακτικά μαχαίρια παντός είδους για όλα τα κοπτικά μηχανήματα, καθώς και αναλώσιμα για την επισκευή όλων των τύπων μηχανημάτων. Επίσης το εξειδικευμένο τμήμα service της εταιρίας μας αναλαμβάνει την επισκευή και αποκατάσταση βλαβών οποιουδήποτε μηχανήματος.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των τροφίμων μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες αυτό που χρειάζονται στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Σκοπός μας είναι η άμεση, γρήγορη και σωστή αποκατάσταση των βλαβών, σεβόμενοι πάντα τους χρόνους παραγωγής και κατανοώντας πλήρως τα χρονοδιαγράμματα της.

Υπάρχει η δυνατότατα αποστολής των ανταλλακτικών μηχανημάτων επεξεργασίας τροφίμων σε όλη την Ελλάδα, είτε μέσω πρακτορείων μεταφορών είτε μέσω courier.

Η εταιρία μας αναπτύσσεται και εξελίσσεται συνεχώς, βελτιώνοντας τη θέση της στην αγορά και διεκδικώντας έτσι ηγετικό χώρο στον κλάδο της.

Η εταιρία "pfm solutions" με έδρα το Ρέντη Αττικής (Επιδαύρου 19) δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων από το 1980 μέχρι σήμερα. Η Α. ΠΡΕΚΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ασχολείται με την κατασκευή μηχανημάτων για τον εξοπλισμό Κρεοπωλείων, Αλλαντοποιιών, Μονάδων Επεξεργασίας Κρέατος, Σφαγείων, Τυροκομείων και Super Market, καθώς και με το Εμπόριο Μηχανημάτων και πάσης φύσεως ανοξείδωτων κατασκευών.

 

Έχοντας ως βασικές κινητήριες αρχές την ικανοποίηση του πελάτη, την αξιοπιστία και την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, η "pfm solutions" κατέχει κυρίαρχη θέση στην κατασκευή και το Service εξοπλισμού για τους παραπάνω κλάδους.

Το εύρος δραστηριοτήτων της Α. Πρέκας & Σια Ε.Ε. περιλαμβάνει:

Ανοξείδωτες κατασκευές
Μηχανήματα επεξεργασίας τροφίμων
Γενικός εξοπλισμός βιομηχανίας τροφίμων
Υγειονομικός εξοπλισμός βιομηχανίας τροφίμων
Μεγάλη γκάμα από καινούργια και μεταχειρισμένα μηχανήματα
Ολοκληρωμένο Service με άρτια καταρτισμένους τεχνικούς
Η "PFM Solutions" αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα διάφορους οίκους του εξωτερικού, τα προϊόντα των οποίων καλύπτουν όλες τις ανάγκες της αγοράς στον τομέα των μηχανημάτων για την βιομηχανία τροφίμων.

Η προσήλωση στην ποιότητα των προϊόντων που κατασκευάζει και εμπορεύεται η "PFM Solutions", είναι από τους κυριότερους παράγοντες που έχουν συντελέσει στην ανάπτυξη της επιχείρησης. Σήμερα η Α. ΠΡΕΚΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. σχεδιάζει και υλοποιεί μια σειρά από ειδικά μηχανήματα (πατέντες) που βρίσκουν εφαρμογή σε Τυροκομεία, Μονάδες Επεξεργασίας Κρέατος, Σφαγεία και Κρεοπωλεία.

Ωστόσο η εταιρία δραστηριοποιείται και στον τομέα του εμπορίου, καθώς προωθεί δυναμικά τα προϊόντα της στην εγχώρια και στην ξένη αγορά.

 

Α. ΠΡΕΚΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Επιδαύρου 19, Ρέντης - 18233
Τηλ./Fax: 2105756373
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Search