Η εταιρία μας

Η εταιρία "pfm solutions" με έδρα το Ρέντη Αττικής (Επιδαύρου 19) δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων από το 1980 μέχρι σήμερα. Η Α. ΠΡΕΚΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ασχολείται με την κατασκευή μηχανημάτων για τον εξοπλισμό Κρεοπωλείων, Αλλαντοποιιών, Μονάδων Επεξεργασίας Κρέατος, Σφαγείων, Τυροκομείων και Super Market, καθώς και με το Εμπόριο Μηχανημάτων και πάσης φύσεως ανοξείδωτων κατασκευών.

 

Έχοντας ως βασικές κινητήριες αρχές την ικανοποίηση του πελάτη, την αξιοπιστία και την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, η "pfm solutions" κατέχει κυρίαρχη θέση στην κατασκευή και το Service εξοπλισμού για τους παραπάνω κλάδους.

Το εύρος δραστηριοτήτων της Α. Πρέκας & Σια Ε.Ε. περιλαμβάνει:

Ανοξείδωτες κατασκευές
Μηχανήματα επεξεργασίας τροφίμων
Γενικός εξοπλισμός βιομηχανίας τροφίμων
Υγειονομικός εξοπλισμός βιομηχανίας τροφίμων
Μεγάλη γκάμα από καινούργια και μεταχειρισμένα μηχανήματα
Ολοκληρωμένο Service με άρτια καταρτισμένους τεχνικούς
Η "PFM Solutions" αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα διάφορους οίκους του εξωτερικού, τα προϊόντα των οποίων καλύπτουν όλες τις ανάγκες της αγοράς στον τομέα των μηχανημάτων για την βιομηχανία τροφίμων.

Η προσήλωση στην ποιότητα των προϊόντων που κατασκευάζει και εμπορεύεται η "PFM Solutions", είναι από τους κυριότερους παράγοντες που έχουν συντελέσει στην ανάπτυξη της επιχείρησης. Σήμερα η Α. ΠΡΕΚΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. σχεδιάζει και υλοποιεί μια σειρά από ειδικά μηχανήματα (πατέντες) που βρίσκουν εφαρμογή σε Τυροκομεία, Μονάδες Επεξεργασίας Κρέατος, Σφαγεία και Κρεοπωλεία.

Ωστόσο η εταιρία δραστηριοποιείται και στον τομέα του εμπορίου, καθώς προωθεί δυναμικά τα προϊόντα της στην εγχώρια και στην ξένη αγορά.

 

Α. ΠΡΕΚΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Επιδαύρου 19, Ρέντης - 18233
Τηλ./Fax: 2105756373
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Search